Comedy Shows
 

Russel Hekster heeft comedy in zijn DNA! Zijn bloedgroep? AB-Hilarisch! Hij is grappig, zelfs voordat hij het weet. En zoals we dat zeggen in het land van de Comedy, heeft hij de genen voor echte humor! Hij durft er helemaal voor te gaan! Gewoon pure komedie! Hij richt zich op thema's zoals de Archetypen, Relaties, Psychologie, Zelfactualisatie, Carrière, Politiek, Sociologie, Internationale Betrekkingen en nog veel meer lachwekkende onderwerpen.


Hij gaat ook aan de slag om de nadruk op uw thema’s te leggen. En daarmee zorgt hij voor ervaringsgericht leren op zeer aangename wijze! Netwerken, Sales, PR, Corporate Identity, Management, Business Psychologie: Het is allemaal hilarisch. Met Stand-Up, InteractiveComedy of animatie. Als headliner, Surprise act of om het ijs te breken. Standaard shows of op maat gemaakt. Korte Special Guest Shows of Avond vullend Entertainment. Russ houdt ervan om mensen te laten lachen!


OP DEZE PAGINA

Korte Special Guest Shows, Avond vullend Entertainment, Foto's, meer informatie en Comedy Video's.

Short Special Guest Shows

Interactieve Comedy, Live Situationeel Comedy of Verborgen Theater gebeurt tussen het publiek! Gasten arriveren en het spreekwoordelijke ijs is meteen gebroken met ludieke situaties gecreëerd door de meest gekscherende karakters. En deze keer is het publiek er rechtstreeks bij betrokken en een deel van de actie. En het publiek is er dol op! Het is echt een warm welkom en een echte feestelijke opening van elk evenement. En 's avonds geniet het publiek van een comedy-act close-up en de essentie van theater en comedy komt hierdoor tot leven. Een 'podium' wordt gemaakt tussen de gasten en de clous van grappen vliegen in het rond. Mensen worden hechter en daardoor is het warm en hartelijk entertainment. Publiek dat bekend is met Interactieve Comedy staan er bekend om dat ze jaren later nog praten om het bulderend gelach en de ludieke verrassing. Het is uniek en onvergetelijk. Deze act kan geboekt worden in combinatie met verschillende muziek shows!


Russ heeft vele eigen personages, maar ook ontwikkelt hij graag op maat gemaakte rollen specifiek voor uw evenement. Zijn jaren van opleiding in het theater en zijn ervaring in het acteren als mede zijn werk als producent en regisseur met verdere studies in PR, communicatie en training en zijn ervaring hiermee in de zakelijke wereld geven Russel veel inzicht in het begrijpen en ondersteunen van zakelijke en particuliere entertainment evenementenmet. Russ treedt op in vloeiend Nederlands en Engels.

Standaard Shows, Thematische Comedy: Stand-Up, Interactieve Comedy en Cabaret.

Een Stand-Up Interactieve Comedy Presentatie: standaard show of thematisch volgens uw thema gemaakt! Comedy stijl a la John Cleese.
Een Fake Speech! Een Booby-Trap Verschijning! Deze Director is Hilarisch!!!

Avond Vullend Entertainment

Standaard Shows, Thematische Comedy: Stand-Up, Interactieve Comedy en Cabaret. De hele Avond!
‘Ice Breaker’ Interactieve Comedy

Video’s

Watch Russ playing five roles in Scrooge...

Watch Russ fool Emile Ratelband...

Watch CEO Surprise in action!

Kijk Russ in actie als

de British Business Coach

The BBC, met 190 piloten van KLM City Hopper....!

Foto: Erik Jansen Fotograpfie (c)http://www.erikjansenfotografie.nl/http://livepage.apple.com/shapeimage_15_link_0