Training.html
Klik hier om naar Training te gaanTraining.html
 Comedy  Workshops

Learn how to laugh your head off!Training.html

MUZIEK ACTSMuziek.htmlMuziek.htmlshapeimage_8_link_0
TRAINING & WORKSHOPSTraining.htmlTraining.htmlTraining.htmlshapeimage_9_link_0shapeimage_9_link_1
MC PRESENTATIEPresentatie.htmlPresentatie.htmlPresentatie.htmlshapeimage_10_link_0shapeimage_10_link_1
BOEK MEER MUZIEK EN ENTERTAINMENTMeer_Acts.htmlMeer_Acts.htmlMeer_Acts.htmlMeer_Acts.htmlshapeimage_11_link_0shapeimage_11_link_1shapeimage_11_link_2

      Bekijk Russ in deze hilarische

      reclame...

Kijk Russ als Elvis met

Skik & Acda en de Munnik...

Russel Hekster heeft Comedy in z’n DNA. Zijn bloedgroep? AB-Hilarisch! En hij heeft ritme in z’n aderen! Z’n hart bonst mee met alles wat hij zingt. Vandaar al z’n ernergie! Entertainment! Muziek, comedy, theater, cabaret, dans en disco! MC en presentatie! En Motivatie, Hilarische, Educatieve trainingen en workshops die om relevante business thema's draaien: Teamwork, netwerken en Conflict Management. Het hele jaar door zijn er eindeloos veel evenementen waarin door entertainment met Russel Hekster er meer impact en kleur aan wordt toegevoegd om het verschil te maken. En om via deze ervaringen in de hoofden en harten van het publiek en de deelnemers dit te ankeren waardoor het onvergetelijk wordt. 


Russel Hekster is een charismatische, inspirerende en energieke artiest die zijn publiek altijd weet te raken met zijn liefde voor muziek en comedy en zijn gevoeligheid en empathie voor mensen. Hij combineert een diep persoonlijke en wezenlijke toon in al zijn optredens dat leidt naar het creëren van een warme band met zijn publiek. Zijn persoonlijke drive ligt op een diep niveau en het draait om het stimuleren en ondersteunen van mensen om tot hun ware zelf te komen, het vloeiend uiten vanuit hun hart en het leven vanuit hun passie. Als een artiest, is dit één van de manieren waarop Russ dit bereikt.  En om zijn publiek hun terughoudendheid door de humor en de vrijheid van komedie en de emotie van muziek los te laten komen.


Russel heeft opgetreden in Zuid-Afrika, Engeland, Frankrijk, Duitsland, België, Singapore, Australië, Zwitserland en in heel Nederland. In locaties, zoals de Aalsmeer Television Studios, De Efteling, het World Forum Theater Den Haag, Kurhouse Hotel, Bilderberg Hotel Kasteel 't Kirckebosch, Het Hilton Parc Hotel, De Nieuwe Luxor Theater, het Evenementen schip SS Rotterdam, het Concertgebouw Amsterdam, Ahoy, De Gelredome, de Jaarbeurs Evenementenhallen Utrecht en het Stadsschouwburg Amsterdam, om maar een paar te noemen. En RussWorks denkt met u mee voor uw evenementen in dergelijke locaties voor kleine gelegenheden met een publiek van 20 mensen tot grotere evenementen met een publiek van 3000 mensen of meer. 


RussWorks en Russel Hekster bieden verder ook entertainment in vele verschillende vormen en maten die aan alle wensen voldoen. Van particuliere tot zakelijke evenementen en van klein tot een zeer groot publiek! Russel Hekster heeft jarenlange ervaring in de zakenwereld als coach en trainer.  Evenals zijn opleiding als acteur en zijn carrière als komiek, acteur, zanger, regisseur en presentator in theaters, op televisie, op festivals en op zakelijke evenementen voor internationale bedrijven als NEC, Shell, Deloitte, TVM, ING, KLM en Unilever om maar een paar op te noemen. Dit heeft hem het inzicht, gereedschap en vaardigheden gegeven om entertainment van wereldklasse te leveren die specifiek op alle wensen voor elke gebeurtenis is toegesneden. 


Van achtergrondmuziek en easy listening hits tot main event vocalisten in solo, duo, trio of grotere muziek formaties; pianisten, accordeonisten, gitaristen, goochelaars, illusionisten, percussionisten, van animatie tot interactieve komedie, surprise acts tot stand-up comedy: van dance acts tot cabaret; van acrobaten tot presentatie. RussWorks denkt met u mee in het ontwerpen van uw evenement om er het mooist denkbare spektakel van te maken. 


RussWorks en Russel Hekster nemen uw evenement net zo serieus als u dat doet en denken en voelen met u mee om u zo het beste, leukste, spannendste en meest passende entertainment te brengen.

FOTO’SFotos.htmlFotos.htmlshapeimage_13_link_0
COMEDY SHOWSComedy.htmlComedy.htmlshapeimage_14_link_0

Russ zingt Everybody Needs Somebody ... Publiek van 2000!

Stand Up Comedy: Dealing with the Dutch. Russ live on stage ...

Stand Up Comedy: Communicatie op ‘t werk. Russ bij De World Forum.

Klik hier om naar Training te gaanTraining.html